Serveis

GRUPS

Les nostres classes grupals les formem en grups reduïts de 4 a 8 persones i són tant per a nens (a partir de 4 anys) com per a adults, per tal que l’aprenentatge i el seguiment de l’alumnat sigui molt eficaç. Les classes estan conformades per alumnes de característiques semblants: l’edat i nivell de coneixements de la llengua, evidentment però també es tenen en compte altres factors, com ara les dificultats que poden presentar. Gràcies a aquesta forma de treballar tan individualitzada els professors poder fer un seguiment exhaustiu de tots els seus alumnes, ajudant-los a superar els obstacles que els suposa l’aprenentatge a nivell particular.

classe-grupals

CLASSES INDIVIDUALS

A vegades portem un ritme de vida frenètic i ens podem trobar que les exigències del mercat laboral o dels estudis ens obliga a optar per haver d’aprendre o millorar algun idioma en un temps record, si és el què necessitem, podem tenir un professor/a només per a nosaltres. Així destaca la personalització de la classe, el temari es centre en allò que resulti imprescindible per l’alumne etc. A més, les classes individuals es poden impartir tant a la nostra escola com a casa o al lloc que ens digui l’alumne.

classes particulars

CLASSES PER A EMPRESES

En moltes ocasions, conciliar l’horari laboral amb la vida familiar i, a més, continuant formant-se es converteix en una cosa quasi impossible. Així, que algunes empreses obtan per impartir classes de llengües estrangeres a la pròpia empresa dins l’horari laboral. El nostre èxit resideix en la experiència i professionalitat portem molts anys impartint classes de diversos idiomes a professionals i empreses de tots els sectors, ajudant-los no només a millorar les seves aptituds lingüístiques sinó a créixer professionalment dins i fora del seu lloc de treball

classes-empresees

TRADUCCIONS

Fem traduccions de documents, pàgines webs etc

Entre tots aquests idiomes:

Anglès, castellà, català, francés, xinés, rus, italià i alemany

diversidad-linguistica

PREPARACIÓ EXÀMENS OFICIALS

CAMBRIDGE: els exàmens de Cambridge són mundialment coneguts i els seus títols tenen reconeixement internacional per part de col·legis, universitats..Nens (YLE) fins a adults (PET, FCE, CAU, etc).
TOEFL (Test of English as a Foreign Language): està dirigit a les institucions educatives. Si estàs interessat a realitzar una carrera universitària bilingüe, possiblement necessitis aquest certificat.
DELF-DALF: és un diploma d’estudis en llengua francesa, lliurats pel Ministeri d’Educació Francès per certificar el nivell en llengua francesa
TOEIC (Test of English for International Communication): és un exámen d’anglès professional que mesura les capacitats i competències dels treballadors en el seu entorn laboral
GOETHE-INSTITUT: els exàmens d’alemany de Goethe-Institut coincideixen amb els 6 nivells del Marc Comú Europeu
YCT, HSK i HSKK són els exàmens oficials de xinès de joves i adults que organitza l’Institut Confucio.
El TEOU, el TBOU i el TRIKI són els diplomes oficials expedits pel Ministeri d’Educació de la Federació Russa.
L’Oficina de Certificació de la Università desenvolupa els exàmens CELI, que certifiquen els coneixement d’italià com a llengua estrangera.

examenes

ESPANYOLS PER A ESTRANYER/ES

Per obtenir la nacionalitat espanyola: Els sol·licitants nacionals de països o territoris en els quals l’espanyol no sigui idioma oficial hauran d’acreditar un domini de l’espanyol mitjançant l’obtenció d’un diploma d’espanyol DELE nivell A2 o superior, que atorga l’Institut Cervantes en nom del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport d’Espanya.

dele-a2